Wie we zijn

Koen en Elke vormen samen een nieuw samengesteld gezin. Koen heeft twee kinderen. Samen hebben Koen en Elke een zoontje van 5 jaar.

Koen werkte 20 jaar voor CAW De Kempen. Hij begon als hulpverlener en was ruim 10 jaar lid van het directieteam. Sinds 2016 werkt hij als zelfstandig ondernemer als adviseur en coach verbonden aan Kessels & Smit;The Learning Company . Hij ondersteunt organisaties en teams in verandertrajecten of bemiddeld bij conflicten. Je kan meer lezen op www.koendeblonde.be.

Elke werkt reeds 15 jaar als hulpverlener voornamelijk in een OCMW context met de meest kwetsbare mensen uit onze samenleving. Ze deed een gespecialiseerde opleiding als contextueel counselor (bij Leren over Leven). Daarnaast volgt ze een opleiding positieve psychologie via de Academie voor positieve psychologie.

Koen en Elke werken samen in "Ons Nieuw Gezin". Ze bouwen op hun professionele deskundigheid en ervaring. Ook hun persoonlijk proces en de ontwikkeling die ze samen als koppel maakten zijn belangrijke bronnen.